4:15 PM
Дніпро привітно зустрічає

Цікаво і змістовно провели один з осінніх днів учні 6 та 8 класів Гімназії № 8 імені Панаса Мирного на екскурсії в м. Дніпрі. Програма туру була досить цікавою: оглядова екскурсія містом, прогулянка набережною, музей «Машина часу» та прогулянка на катері, про яку дуже мріяли вихованці освітнього закладу.

Дніпро - це колоритне та неповторне місто! За кілька годин захоплюючої екскурсії ми дізналися про історію і побачили всю різноманітність міста.

Учні відвідали унікальний аерокосмічний музейний комплекс, у якому демонструються справжні космічні станції, супутники, бойові ракети, експонати агрегатів, що входять до складу різних ракетних комплексів. Експозиція музею складається з двох розділів. Перший – огляд виставки в залі музею, другий – огляд зразків ракетного озброєння на музейному майданчику.

Побачили також приватне зібрання раритетних автомобілів дніпровського колекціонера М. Пруднікова. У залі відтворено атмосферу міської вулиці 1950-60-х рр. У музейному гаражі – близько 25 машин, переважно радянського виробництва, з невеликим ухилом в спорт. При музеї ретро-автомобілів працює кафе, оформлене в ретро-стилі.

Скільки ще цікавого є в цьому місті, що поєднує минуле і сучасне, стильне і загадкове. Гарний настрій і нові відкриття подарувало місто Дніпро.

Якименко Ю., Чипенко С.

Переглядів: 88 | Додав: svetlanachypenko | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar