5:07 PM
Якщо не ми, то хто

 

 

       2 грудня 2021 року, напередодні Міжнародного дня волонтера, в рамках роботи волонтерського проєкту, загін «Турбота»  Гімназії № 8 імені Панаса Мирного передав одяг для дітей та дорослих, вимушених переселенців зі сходу, волонтерам Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Співпраця з цією організацією в закладі почалася після Форуму волонтерів м.Полтава, на якому у виступі спікера Плюсніної Ірини Аркадіївни, голови Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста України йшлося про напрями роботи з вимушеними переселенцями, що проживають зараз на Полтавщині. Учнівський та педагогічний колективи активно долучилися до акції. В школі було зібрано багато речей для людей, які потребують нашої допомоги. 

Доброта і милосердя – це два крила, на яких тримається людство.

Українському народу у всі часи була притаманна готовність прийти на допомогу ближньому. Нинішні події в Україні не залишають байдужими жодного українця, а особливо дітей. Вони розуміють, підтримують і хочуть бути корисними, як ніколи, для своєї держави. І благодійництво набирає ще більшого визнання.

Ми не залишаємось байдужими до чужого горя, і завжди відгукуємося та приходимо на допомогу іншим  людям, які потребують допомоги.

 

     

                                                                                            Пархоменко Людмила

Переглядів: 80 | Додав: svetlanachypenko | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar