6:05 PM
Яскраві кольори дитинства

       З 29 листопада по 3 грудня 2021 року у Гімназії № 8 імені Панаса Мирного відбувся фестиваль педагогічної майстерності учителів початкових класів. Учні та вчителі 1-4 класів запросили на гостини адміністрацію закладу та педагогів школи. 
     Творчими та навчальними здобутками ділилися з гостями всі початківці. Цікаво пройшли тематичні дні цього тижня. «Людина починається з добра» під таким девізом у понеділок відбулися акції «Торбинка добрих справ», «Дай друге життя своїм речам», фото сушка «Дружба радість нам несе» та перегляд мультфільмів «Корисні підказки».
    Вівторок і середа були присвячені науці. У ці дні до школярів завітали фахівці Центру STEM-освіти Юлія Матвієнко, Валентина Крохмаль та Зоя Романець. Вони допомогли дітям подивитися на звичні речі по-іншому. На уроці ЯДС «Що таке зорі й сузір`я» у 4 класі (вчитель Бехтер О. В.) за допомогою окулярів віртуальної реальності діти вийшли у відкритий космос. На урок української мови у 3 класі «Фантастика і фантазія» (вчитель Безкоровайна О. В.), завдяки доповненій реальності, прийшла у гості Аліса з Країни див. Окуляри віртуальної реальності у 2Б класі на уроці математики «Віднімання двоцифрових чисел» (вчитель Свід В. Ф.) та у 1класі на уроці ЯДС «Вода всюди» (вчитель Торяник Н. К.) показали дітлахам підводний світ та його мешканців. У 2А класі на уроці ЯДС «Прощавай осінь», використовуючи завдання доповненої реальності, учні ловили метеликів і згадували теплі, сонячні дні.
     Четвер – день творчості пройшов під девізом «Запрошуємо вас до нас на майстер-клас». На заняттях діти виготовляли ляльку-мотанку, поробки з природного матеріалу, ватні диски перетворювалися у зимові пейзажі, а з кольорового паперу виростали новорічні ялинки.
     П`ятниця – день музею. Гостинно нам відкрили двері Музей авіації і космонавтики, Літературно – меморіальний музей В. Г. Короленка, Літературно – меморіальний музей Панаса Мирного. Цікаві розповіді екскурсоводів допомогли дітям розширити свої знання про відомих полтавців.
    Дякуємо усім, хто допоміг цього тижня зробити навчання наших учнів цікавішим, розфарбував дитинство у яскраві кольори. Адже саме любов і творчість спонукає дітей краще вчитися, думати, цінувати, знати і оберігати все те прекрасне, що робить людину людиною.

     
Ольга БЕХТЕР

Переглядів: 88 | Додав: svetlanachypenko | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar