6:05 PM
Майстер-клас «Сервірування столу»

«Долі націй знаходяться в залежності від того, як вони харчуються»

Жан Антельм Брилья-Саварен

     21 жовтня 2021 року для учнів 5 класів Гімназії №8 імені Панаса Мирного Полтавської міської ради  був  проведений майстер-клас «Сервірування столу» в рамках заходів до Всесвітнього дня здорового харчування "Зроби свій вибір на користь здорового харчування".

     Сервіруваня  (фр. servir - обслуговувати) – це підготовка   столу до сніданку, обіду, вечері, святковому застіллю, банкету-фуршету, банкету-коктейлю, чайній церемонії.  Мета сервірування : створити зручності гостям       під час прийому їжі, сприяти  всановленню гарного настрою,  виразити свою уважність та доброзичливість.

       На заході діти  мали змогу докладніше познайомитися з основними  вимогами щодо сервірування столу, технікою сервірування,  загальними правилами накривання стола скатертиною, сервірування стола відповідно до заходу, правилами подачі серветок. Учні самостійно складали серветки різними способами.

         Зустріч пройшла цікаво та змістовно!  Діти  отримали нові знання та вміння.

Людмила Оріховська.

Переглядів: 145 | Додав: svetlanachypenko | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar