5:04 PM
Ми – доброчесні

 

02.12.2021 року в рамках Всеукраїнського тижня доброчесності учні 9-А класу Гімназії №8 імені Панаса Мирного Полтавської міської ради поспілкувалися про доброчесність та конфлікт інтересів.

Метою уроку було надати дітям загальне розуміння поняття конфлікту інтересів та базових навичок запобігання його виникнення.

Школярі розвивали уміння вільно спілкуватися в різних ситуаціях, формулювати та відстоювати власну думку, вести дискусію, оцінювати життєві явища, моральні, суспільні, історичні та інші проблеми сучасності, висловлювати щодо них власне ставлення, досягати взаєморозуміння та взаємодії з іншими людьми; формували цілісну систему вмінь і навичок дослідження суспільних проблем, пропонування способів їх розв’язання, проведення аналізу та оцінювання суспільних явищ, процесів і тенденцій у державі та світі.

Адже, школа – це маленька модель суспільства. Для того, щоб прищепити дітям розуміння важливості спільної взаємодії та поваги одне до одного, ми маємо говорити про це та створити правила, за якими така взаємодія будуватиметься.

Оксана РОМАНЕНКО,

педагог-організатор

Переглядів: 95 | Додав: svetlanachypenko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar