9:46 PM
Подорож у світ зарубіжної класики та мови міжнародного спілкування

20-24 грудня  2021 року у Гімназії №8 імені Панаса Мирного  у рамках Фестивалю педагогічних ідей «Методичний аукціон» пройшли Дні демонстрації педагогічної майстерності учителів англійської мови та зарубіжної літератури. 
Передсвятковий тиждень промайнув насичено і пізнавально. Учасники освітнього процесу були залучені до конкурсів ілюстрацій «Живий алфавіт»(1-4 класи) та інтелектуалів «Кросворд за перерву» (5-9 класи), перегляду і обговорення Різдвяного фільму англійською мовою (9А клас). 
Урок зарубіжної літератури «Останній дюйм» Д. Олдріджа» (7 клас, Богодиста С.) спонукав дітей  поринути у світ зарубіжної класики, обговорити прочитане, висловити думки на тему стосунків батьків і дітей, досягнення  цілей і пріоритетів у житті.
На уроці англійської мови учні  обговорювали тему космічного туризму (8 клас, Козіна І.(sad) комерційні подорожі у космос, заселення Марсу, інноваційні дослідження NASA. Розважально-інтелектуальне шоу English is a treasure (6Б, Козіна І.) дало можливість позмагатися, узагальнити вивчене та налаштуватися на роботу в команді. Підготовка до Нового року і традиції святкування Різдва  були лейтмотивами уроків англійської мови у початкових класах(2А, Устинова та 4 клас, Таран А.). Діти залюбки готували святкові листівки та прикрашали ялинку, повторювали лексику та вивчений граматичний матеріал. 
Останній тиждень  І семестру видався активним і позитивно насиченим на спільну діяльність та творчість, здобутки та розваги, підготовку до Різдвяно-Новорічних свят.

Ірина Козіна

Переглядів: 92 | Додав: svetlanachypenko | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar