2:17 PM
Регіональний відкритий конкурс дитячої творчості «Дивосвіт»

 

Навряд чи є вища з насолод, як насолода творити.  
М. Гоголь

 

      На осінніх канікулах у Полтавському міському центрі позашкільної освіти з 26 по 29 жовтня 2021 р. проведено регіональний відкритий онлайн конкурс дитячої творчості «Дивосвіт» за номінаціями: «Малюнок», «Рукоділля», «Ліплення», «Паперопластика», «М’яка іграшка», «Бісероплетіння».

      На участь у конкурсі подали заявки  заклади освіти міста Полтави , заклади позашкільної освіти міста та Полтавської області. Всього - 183  учасника, віком від 8 до 14 років.

      Змагання проходило в два етапи: перший - захист домашніх робіт, учасники представляли свої вироби виготовлені вдома, другий - виконання практичних конкурсних завдань відповідно до обраних номінацій.
       Учні  Гімназії №8 імені Панаса Мирного Полтавської міської ради традиційно взяли  участь у конкурсі: Гвоздь Дар’я учениця 6-А класу в номінації «Бісероплетіння», Ковалевич Вероніка учениця 8 класу  в номінації «М’яка іграшка», Соколова Ангеліна учениця 8 класу в номінації «Малюнок».
        Незважаючи на досить велику конкуренцію, учениці нашої школи здобули призові місця: Ковалевич Вероніка  - І місце, Соколова Ангеліна  -  ІІ місце, Гвоздь Дар’я -  ІІІ місце у своїх номінаціях.

       Вітаємо наших учасниць  із перемогою і бажаємо подальших успіхів і перемог!!!

Людмила Оріховська

 

Переглядів: 91 | Додав: svetlanachypenko | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar