1:29 PM
Тиждень стилю

 

4.10-8.10.2021 у Гімназії №8 імені Панаса Мирного Полтавської міської ради вирішили додати барв і в шкільне життя - розпочався цікавий  тиждень, на який чекали усі учні школи.

Ну і тиждень! Ну і команда! За цей час у школі всі ходили зі щасливими обличчями. Бо мало хто стояв осторонь, до Тижня стилю долучалися і діти, і вчителі. Чи часто ви бачите вчителя-предметника у спортивному костюмі чи у джинсах? А учні нашої школи бачили…

День перший – понеділок. Всі одягли класику. У більшості з нас при згадуванні про офісний, діловий стиль виникає суворий, сірий, нудний образ «білих комірців». Суцільний консерватизм, рамки і стриманість або діловий дрес-код. Але, це зовсім не так. Адже вибираючи одяг в офіційно-діловому стилі, можна виглядати цікаво, модно і навіть багатогранно.

Віторок   - смужка,клітинка та горох. Привіт із 90-х. Мода має властивість повертатися, от і сьогодні ми іноді з задоволенням ностальгуємо.

День третій – середа – спорт вперед! Якщо ви молоді і активні, якщо вам не сидиться на місці, якщо завжди хочеться бути в русі, спортивний стиль – для вас.

Четвер – національний стиль. Патріотизм як стиль життя. Речі з національною символікою – від футболок до прикрас – зараз є одним з головних трендів в українській моді.

П’ятниця – джинс. Стильно, практично та комфортно.

Дякуємо усім-усім за вміння бути разом!

Оксана РОМАНЕНКО

Переглядів: 89 | Додав: svetlanachypenko | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar