8:32 PM
Творча майстерня учителів трудового навчання, образотворчого та музичного мистецтва

      

        Предметний тиждень – це невід’ємна складова частина будь-якого шкільного предмета. Під час проведення тижня з’являється можливість приділити більше уваги та задовольнити різні інтереси кожного зацікавленого учня, відкривати нові таланти та донести до дітей, що немає нічого нездійсненного, потрібно тільки прикласти зусилля.      

         Тому в рамках тижня трудового навчання, образотворчого та музичного мистецтва  з 13 по 17 грудня 2021 року у Гімназії №8 імені Панаса Мирного  Полтавської міської ради  відбулися заходи, під час проведення яких діти мали змогу продемонструвати свої уміння та здібності в різних заходах, майстер-класах та конкурсах.

        Цікаво пройшли відкриті заходи: урок  у 6-А класі з трудового навчання «Конструкторський етап творчого проекту. Виготовлення ялинкової прикраси «Тигреня» ( учитель Оріховська Л.А.), вікторина "Музичний калейдоскоп" для учнів 7 класу (учитель Кононенко М.В., Романенко О.М.), майстер-клас "Виготовлення подарункової упаковки" для учнів 8 класу ( учитель Оріховська Л.А.). В рамках тижня учні 5-9 класів виготовляли новорічні витинанки для прикрашання школи до новорічних і різдвяних свят (учитель Романенко О.М.). Учениця нашої школи  Гвоздь  Дар'я  взяла участь у обласному конкурсі  "Візерунки фантазій" (Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради ) і  здобула  І місце  у номінації "Бісероплетіння" (учитель Оріховська Л.А.).

 

         Тиждень, підготовлений вчителями трудового навчання, образотворчого та музичного мистецтва, був насиченим, цікавим та залишив в учнів і вчителів незабутні враження.

 

Людмила Оріховська

Переглядів: 81 | Додав: svetlanachypenko | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar