7:28 PM
Змінюватися, щоб жити

16 вересня 2021 року учні 4-6 класів Гімназії № 8 імені Панаса Мирного  взяли участь у семінарі на тему «Принципи сортування сміття».  Семінар провела голова ГО «НОВА ПОЛТАВА», депутатка Полтавської міської ради – Городчаніна Юлія. У актовому залі була проведена цікава бесіда та інтерактивна гра, у якій брали участь учні середньої та молодшої школи, що продемонстрували знання з природознавства, екології та географії.

Захід був проведений з метою виховання у дітей бережливого ставлення до природи та формування екологічної свідомості. Адже величезним недоліком пластику є висока стійскість до біодеградації. Тобто на сміттєзвалищах пластик може зберігатись десятиліттями, все більше й більше накопичуючись. При спалюванні пластику в повітря виділяються шкідливі для людини діоксини та інші продукти органічного розпаду. Головною метою проведення семінару є прививання навичок сортування сміття, яке дає можливість до повторного використання речей та призводить до раціонального використання природних ресурсів.

​​​​​​​Представники громадської організації «НОВА ПОЛТАВА», що об’єднує відповідальних ініціативних мешканців міста та експертів різних рівнів, задля розбудови відкритого суспільства та сталого розвитку міста Полтави є постійним партнером заходів, які відбуваються в нашому закладі.

                                                                                                  Людмила Пархоменко

                                                                                                                    Ірина Тутак

 

Переглядів: 81 | Додав: svetlanachypenko | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar